Ancol dan dufan spesial akhir tahun

buat yang mo liburan akhir tahun ,ada promo spesial akhir tahun dari Dufan dan Ancol

Dengan menyerahkan hasil print flyer di atas (berlaku fotocopy) di Loket Dunia Fantasi dapatkan harga spesial

Sabtu, Minggu & Libur
Rp. 120.000,- menjadi Rp. 60.000,-
Senin – Jumat
Rp. 90.000,- menjadi Rp. 45.000,-

berlaku 11 November s/d 11 Desember 2009.

Caranya: klik gambar flyer diatas lalu print/cetak, hasil print/cetak boleh di fotocopy, serahkan flyer (hasil print/fotocopy) di loket Dufan, satu orang satu flyer atau fotocopy-nya.

via [AncolEvent]

Download Definisi File Update Malware Protection Center

buat pengguna mikocok yang mendukung penggunaan 3 produk keluaran Malware Protection Center Microsoft yang terdiri dari ForeFront, Security Essentials dan Defender atau salah satunya saja bisa download di sini

kumpulan sms natal dan tahun baru

Koleksi SMS; Ucapan Selamat Natal (Merry Christmas) dan Tahun Baru (Happy New Year)

May Christ’s humility and simplicity inspire us in living our christian life. Merry christmas

Met natal. Tuhan berkati dalam segala hal. Amin. JLU

Today 24 dec, tomorrow 25 dec.
Days are so fast! so i wanna be the 1st 2 say “MERRY CHRISTMAS”

Merry Christmas. May God be with us and in our heart always n ever.

Ane punya kabar, ada baby usia 2000th lebih. Kasian banget lo, lahir kagak di RS bersalin, eh di kandang yang bau punya domba. Tapi Dia emang sengaja kagak mau lahir di RS bersalin.. Dia pengin banget lahir di hati kita.. Happy birthday, Jesus! Merry Christmas and Happy New Year GBU

Merry Christmas, i wish God would hold u tight, n angels would keep u in sight, for u 2 have all the best.

Selamat natal ya. Damai Kristus melingkupi kita, rasakan malam natal yang indah.

May the good times n treasures of present bcome the golden memories of tomorrow. Wish u lots of love, joy, happiness. Merry x-mas.

I wish you for an unforgetable X-Mas this year ~ May its spirit be your truly Graceful Guidance to reach love and dreams. Merry Christmas

Mari kita menjadi pembawa cinta kasih, damai dan terang bagi dunia. Selamat Natal, semoga kehidupan kita dan keluarga selalu dipenuhi dengan cinta dan damai.

Bahagia di hati, saat dengar lonceng berdentang tanda hari Natal telah tiba. Gloria in exelcis Deo! Damai di bumi, damai di hati. Merry Merry Christmas.

This XMas Tree just for you. It brings with it HOPE, JOY, LOVE & Peace. Merry X Mas.

Hola, i made a step into ur heart just to say.. MERRY XMAS For U.

Dear friend, before the holly Santa Claus knock at your door, pls allow me to be the first person to wish you “A MERRY CHRISTMAS & HAPPY NEW YEAR” GOD BLESS YOU AND YOUR FAMILY.

Selamat Natal, moga damai dan kasih Yesus memenuhi kita semua beserta seluruh umat manusia. Gloria in exelsis Deo :)

Merry Christmas n Happy New Year to you n your family. May the spirit brings you joy n happiness, n wish you all the best for the coming year!

Hot tea! Specially 4 u mixed with 1 tsp. of love, 2 tsp. of joy, 3 tsp. of peace. Hope U feel the peace of X Mas! Merry Christmas & Happy New Year.

Merry Christmas and Happy New Year. God bless You & Family.

Merry XMas & Happy New Year.

Simple music can make U sing. Simple hug makes U feel better. Simple things can make U happy. Hope my Simple Merry XMas & Happy New Year will make U smile :)

I set up this XMas Tree just for u & family. It brings along Hope, Joy, Love & Peace. Merry XMas.

hi frenz, merry xmas n happy new yeal ye.. Smoga damai, semangat n sukacita natal ada pada kita untuk menghadapi tahun baru.

Selamat hari natal n tahun baru. Semoga rahmat dan damai Bayi Natal dilimpahkan di tengah keluarga, karya dan dalam pelayanan

Merry christmas, may Jesus always with U & family.

Bapa tlah brikan PutraNya untuk kita. Smoga damai n kebahagiaan slalu menyertai kita semua.. Merry CHristmas.. GOD LOVES U.

Sugeng wiyosan dalem sang Kristus tuwin warsa enggal. Mugi berkah dalem Gusti tansah lumeber dumateng panjenengan sakeluarganipun.

Merry XMas and Happy New Year. Natal membawa Damai, sukacita, pengharapan, dan berkatyang berkelimpahan, slalu menyertai keluarga dan pekerjaan kita sekalian.

Meri krismes.. sekalian taun baru deh :p

Hello, Ho Ho Ho, Merry XMas to u and your family. Let the joy be with U. GBU :)

Hohoho… Merry Christmas! My plend.. May thiz christmas bring u more hapPinez, joyfull, faithful, n pren pliz 4give me yah if i had mistaken
or disappointed u i’m really sorry. May christmas peace touch into our heart.. God bless u n ur fam.. Plends 4eva.. n have a wonderful christmas.. :)

Met natal. Moga2 terangNya memberkatimu dg buah hatimu tersayang.

celebrate.. celebrate.. CHRISTMAS.. Luph n peace be in your heart, dat’z where CHRIST lives.

Do u know what Christmas is? It’s Simple C-hrist H-as R-isen I-n S-pite T-he M-ost A-dverse S-acrifices, have a great christmat.. Merry Christmas

Christmas is coming.. Glorify Him.. be joy.. be merry.. wishing u a wonderful and blessed christmas. Merry XMAs

The spirit of Christmas is Joy. The message of Christmas is Hope. The meaning of Christmas is Love. May Joy, Hope, n Love be yours always.. Merry Christmas.

Today 24 dec, tomorrow 25 dec.
Days are so fast! so i wanna be the 1st 2 say “MERRY CHRISTMAS”

May the peace and love of God fill each day of your life and light your way through the New Year. Wishing you and your family His Blessing always. Merry Christmas and Happy NEw Year.

The Day has comes, that His love is staying in every heart all over the world. Brings us grace, peace, strength & new hope. Merry Christmas & happy new year. GBU

I’ve a special XMas gift 4 u: a glass of care, a plate of love, a spoon peace, a fork of trust n a bowl of prayer. Merry XMas 2 u n your family.

Christmas brings new hope in life. Let’s be the salt, let’s be the light. May we can bring hope to other’s life. Merry XMAs to you & family.

Naya Sal Mubarak Ho (India). Maligayang Pasko (Philipine). Seng tan Cukaheyo (Korea). Merry Xmast (English). Selamat Natal (Indo).

Naya Sal Mubarak Ho (India). Maligayang Pasko (Philipine). Seng tan Cukaheyo (Korea). Zen Tan Kwai Le (China) Merry Xmast (English). Selamat Natal (Indo).

Be a candle. Be a light. Be a twinkle in the dark. Be an inspiration & make a big difference in other’s heart! Merry Christmas.

Today is a wonderful opportunity to pray, to care, to love, to smile, to say.. Merry Christmas, JESUS bless you…

Semoga Terang Natal akan tinggal di Hati kita dan menjadi terang bagi keluarga. Serta sesama. Selamat Natal dan Tahun Baru.

Selamat pesta Natal n Tahun Baru.

I meet.. faith peace joy love.. they need place to stay, so i give them your address.. Hope they arrive at your home to celebrate happy Christmas with U.. GBU..

Klo Perancis: Joyeux Noel. Klo Yunani: Kala Christouyenna. Klo Jepang: Shinnen Omedetou. Klo Italia: Buone Feste Natalizie. Klo Aq: MerryX’mas Plendh.. May d peace n happiness of Christmas always b with u n ur famz.. GBU.. nb: better almost late than not at all, right? Hohoho…

Marry Christmas May God bless us now n 4ever. AMEN

Times goes by, every experience in life is a lesson, but love & care will always be the power to exist n survive. Merry Christmas n Happy New Year. GBU

The Magic of Christmas never ends and its greatest gifts are family n friends.. MERRY CHRISTMAS! GBU :)

The Magic of Christmas never ends and its greatest gifts are family n friends.. Merry Christmas n Happy New Yeear!! GBU :)

25 Dec. There’re lotta things i wanna to talk about, but this is SMS.. So lemme keep it short “MERRY CHRISTMAS! GBU ALWAYS”

Today is a wonderful opportunity 2 pray, 2 love, 2 care, 2 smile + 2 THANK GOD 4 all the blessings we received. Merry XMas & Happy New Year.

Just want 2 greet U. Merry Christmas. May the spirit of Christmas be with U.

Met Natal. Moga2 kebangkitanNya semakin menumbuhkan iman dalam diri kita semua.

Merry Christmas. May d joy of christmas be always with u. Lay keep in ur heart to enlight ur life. Merry x’mas. GBU

Love will make this life more beautiful and Hope will make u move forward.. So keep loving and have faith in ur hope :p Merry XMas

Telling you merry XMas. Have a happy XMAS.

Selamat merayakan Hari Natal. Semoga Damai selalu menyertai kita semua.

Hi2x! It’s Xmas day! Hopefully U have d greatest XMas ever in ur life. Jesus luvs u n so do I ^_^ God bless ya and ev1 u luv..

I am sorry for being late in sending you a very best wishes of Christmas. But i believe that Jesus Christ who was born newly in our heart, never be late in giving His blessings and graces to each of us especially to you who love and serve HIM. MERRY CHRISTMAS

nadtz_81 (12/25/2008 8:10:22 AM): I love you, You love me, We’re a happy family, with a great big hug, and a kiss from me to you, Won’t you say you love me TOO! I love you, You love me, We’re best friends like friends should be, With a great big hug, And a kiss from me to you, Won’t you say you love me too Melli Melli KLISMAS & Heppi Niu Year to YOU >:D<

Merry Christmas & Happy New Year! Wishing you and family good health, happiness, prosperity and joy!

Buka HATI ada damai. Buka MATA ada terang. Buka KASIH ada sukacita. Buka SMS ada ucapan SELAMAT HARI NATAL & TAHUN BARU 2009. TUHAN BESERTA KITA

1 days counting down to 2009. Before 2008 is over. Before I start a new beginning. I wanna sorry for everything I’ve done wrong :)

Para sederek ingkang kinasih ing Gusti Yesus, kulo ngaturaken: SUGENG NATAL lan WARSO ENGGAL ’08. Mugi tansah binerkahan GUSTI. Nuwun.

D spirit of X-Mas is joy. D Meaning of XMas is Peace. D Message of Xmas is love. Joy,peace and love, may these be yours in this XMas. Merry X-Mas!!

Jesus is d reason 4 tis season. Lets Rejoice and Praise HIM 4 His Wonderful Work. Have a Merry Merry and Merry XMas.. JBU & Fam.

This is Xmas not the tinsel, not the giving n receiving, not even the carols, but the humble heart that receives a new the wondrous gift. the Christ! Merry XMas!
Spirit of CHristmas is the great joy. Message of Christmas is the great hope. Meaning of Christmas is the great love. Merry Christmas. Jesus Bless You!!!

Life has its ups & downs. S’times sun shines, s’times the rain pours. But don’t forget, it takes both sun & rain to make a RAINBOW. Have a colorful Merry Christmas.

Peace in ur HEART, Health in ur BODY, Wealth in ur LIFE, Joy in ur HOME, May u always be blessed with these priceless treasures. Happy New Year GBU

Hope thiz New Year We will have a new vision, new mission, new life, new day that would be better than yesterday.. Happy New Year all !

Just run catch ur dream, don’t worry about ur future, especillay in 2009 because Jesus is waiting there. HAPPY NEW YEAR

Tet tret tet… Happy New year.. Say gud bye to 2008 n welcome to 2009.. May GOD bless us.. May thiz year much better than last year n hope that we always be a gud fren.. Fren, i’m really sorry if i had mistaken or disappoint u.. May new year peace touch every heart.. Thx 4 being my fren.. God bless y’all always… :-D tet tret teEeEeEt Happy New Year 2009 :-D have a pleasant new year eve.. GBU

Yesterday is history. 2day is a gift. Tomorrow is a mystery. Let’s start 2009 with faith, hope & love in prayer & praise. Happy new year, Bro n sister!

Merry Christmas & Happy New Year. Semoga di tahun yang baru lebih diberkati dalam kesehatan, keluarga, study/pekerjaan, serta lebih dewasa dan bijak. GBU

Happy New Year 2009.

Peace in ur HEART, Health in ur BODY, Wealth in ur LIFE, Joy in ur HOME, May u always be blessed w these priceless treasures. HAPPY NEW YEAR 2009.

Merry XMas and Happy New Year.

Faith makes all things possible. Hope makes all things work. Love makes all things beautiful. May you have all three for this XMas. Merry XMas.

Met natal. Smoga damaiNya selalu memenuhi hati kita, selamat melayani.

Salam Natal! Damai untuk semua makhluk.

Merry XMas & Happy New Year. Wishing you & family health, happiness, success, & prosperity thoughout the coming year.

Met Natal. Semoga kelahirannya bawa damai dan berkat bagi kita sekeluarga.

Kasih TUHAN YESUS tidak lekang oleh panas, tidak lapuk oleh hujan, karena itu mari kita balas dg mempersembahkan hidup kepadaNya. Merry XMas & happy new year.

Met natal. Semoga damai & kasih Natal beserta kita semua.

Merry XMas. Let’s celebrate this XMas with love, joy, n peace of God

Merry Christmas & Happy New Year. God’s coming is a gift 4 us. His coming brings new hope, joy & new love 4 us. Forgiving another & renewing our heart.

May love, joy n peace will be your gift at Christmas. And may God shower you with blessings all the New Year through. Merry XMAs n Happy New Year.

Hi Bro n Sis, Merry Christmas for you and your family. May God bless you and your fam with love, joy, & prosperous for the coming new year.

His destiny was the CROSS. His Purpose was LOVE. His reason was YOU. May you have a meaningful Christmas.

Yesterday, God was with u. Today, u are under His care. Don’t worry about the Future, He will always be by your side. Merry Christmas & happy new Year. GBU

Time to share, time to love, time to forgive, time to joy, time to cheer, time to gather, it’s time to say Merry XMas & Happy New Year.

Simple music can make u sing. Simple hug makes u feel better. Simple things can make u happy. Hope my simple merry Xmas & happy new year will make u Smile :)

Diz my u-year prayer 4 u :) Dear DAD, may he walks in da lite of Jesus, Ur Son & may he lives in Ur Spirit, as U love him dat deep..” Happy NU YEAR!

No regret about the past…
No fear about the future…
New hopes & dreams in 2009…
Thankful to God for His blessings in 2008…
Happy New Year !!

Merry XMas 2008 and Happy New Year 2009!
May the joy of xmas and the spirit of new year brings more love hope
and faith in the upcoming year.

Only open HEARTS receive LOVE
only open MINDS receive WISDOM
only open HANDS receive GIFTS
and..
only SPECIAL FRIENDS receive my greeting Merry XMas.

May the joy of Jesus bring u n ur family new hope,
love, faith and grace. Wish u have a wonderful XMas.
Merry christmas.

Natal adalah bukti kasih Allah kepada kita.
Sudahkah kita menerima kasih dan keselamatan yang disediakan Yesus?
Salam natal saudaraku.

Merry christmas to you and family.

Tuhan murah hati selalu memberi.
Pagi ini indah, seperti juga kemarin dan esok.
Syukur kepada Allah!

Yesterday is memory.
Today is a gift.
TOmmorow is a Hope.
Let’s begin New Year 2009 with faith, love and peace.
GBU

Happy New Year 2009. May this new year bring us a new
spirit to reach all your dreams, good health and a happiness
forever…

Happy new year…

Happy New Year 2009, a new beginning for a better life.
GBU ABUNDANTLY!

ref dan dicopas dari http://www.gsn-soeki.com/wouw/a000852.php

Selamat Natal 2008

Bigger Stronger Faster* [2008]

Film Dokumenter dari Magnolia pictures ini menarik, dari judulnya Bigger Stronger Faster* , terdapat lambang * yang memiliki notes : The sides Effects Of Being American, ternyata dari notes tersebut , tidak hanya berdampak pada orang amerika tetapi juga dengan orang-orang yang memiliki pandangan bahwa amerika adalah pusat perhatiannya, film ini dimulai oleh cerita seorang warga negara amerika bernama Christopher Bell yang selaku director film dokumenter yang memiliki lamanya film sekitar 106 Menit ini. dikisahkan bahwa sebagai anak yang dilahirkan selalu mempunyai cita-cita seperti pahlawan panutannya, sejak kecil chris mempunyai idola mulai dari Rambo, He-man dan Rocky yang membela negara , singkat cerita film ini bercerita mengenai penggunaan enhancement atau suplemen yang berguna utk menyempurnakan performance manusia dari penampilan dan penggunaannya dalam segala bidang khususnya olahraga. duga-menduga film ini tidak jauh menceritakan tentang pengunaan Steroid, hal ini lah menggugah Cris Bell utk menguak penggunaan Steroid ini, dikarenakan kedua saudaranya (Mad Dog dan smelly) menggunakannya.

Chris mulai menguak hal ini mulai dari gedung senat amerika , gold gym, sampai dari sisi keluarga. Buat penggemar olahraga film ini pantas disimak. dan pastinya buat Wrestling mania , dikarenakan memang cerita dimulai dari ketertarikan chris dari mengidolakan superstar Wrestling entertainment seperti Hulk Hogan, dan kedua saudaranya yang dahulu mengejar impian menjadi Superstar Wrestling.

Beberapa yang agak lucu dan menarik, setelah saya tonton, ternyata mengungkap beberapa hal.
1. saudara Chris Bell (mad dog dan smely) memang dahulu pernah mengikuti wrestling university/schooll , karena saya lumayan punya koleksi dokumenter Wrestling salah satunya liputan Discovery Channel Ultimate Pro-Wrestling (UPW) bertajuk inside pro wrestling schooll yang menceritakan juga perjalanan John Cena (WWE Raw Superstar), dan memang ada mad dog dan smelly yang badannya masih kurus. pada film dokumenter BSF ini juga ada cuplikan Mad dog menunjukkan ucapan terimakasih dari john cena berupa action figure dan poster cena.

Mark “Mad Dog” Bell disebelah kiri, dan Mike “Smelly” Bell dikanannya, coba tebak dibelakang sapa hayo, yup Samoa Joe :D

2. Jangan Tergoda dengan iklan suplemen di majalah fitness dan olahraga, karena hal ini bisa dibuat :D , pada filem dokumenter BSF ini, dijelaskan gimana cara buatnya wekekek, dengan tenaga professional tentunya.

3. obat-obatan yang sebagai pendukung kesehatan atau kinerja seperti suplemen atau vitamin utk keperluan tertentu yang kita anggap biasa menjadi suatu hal yang ketergantungan.

dan banyak lagi fakta-fakta yang terungkap.

dari Film Dokumenter ini ada beberapa scene yang dihapus, tapi yang saya temui setelah mengunjungi channel youtube magnolia picture ada 3 video yang didelete :

1. Mengenai ROID RAGE
Roid Rage adalah puncak efek samping dari penggunaan “Steroid” yang memiliki efek sehingga menimbulkan tindakan kriminalitas atau bisa dibilang luapan emosi dari pengguna steroid. walaupun difilm menampilkan cuplikan sedikit mengenai “Chris Benoit” WWE Superstar yang membunuh istri dan anaknya yang berumur 7 tahun dan kemudian menggantung dirinya sendiri. hal ini dianggap sebagai “Roid rage” dikarenakan diTKP ditemukan obat yang diidentifikasi sebagai Steroid.

2. Peranan Steroid pada penderita AIDS
didalam scene diungkapkan steroid dapat meningkatkan kualitas hidup penderita aids.

3. Jay Cutler Interview
Jay Cutler adalah Mr Olympia 2006 , Jay mengungkapkan pendapatnya mengenai kaitan antara steroid dengan dunia Binaragawan.

E-book Renungan Ziarah Batin September 2008

Sorry Telat :D

yang mau bisa ambil di

http://obormedia.multiply.com/journal/item/24

atau

http://wilayah3.co.cc/component/option,com_docman/task,cat_view/gid,13/Itemid,29/

bye :D

ngutak ngatik game nyebrangin

Gak sengaja ngecek email, temen ngirimin file .xls, isinya ada file flash yang diplay, sebuah game , dimana kita harus nyebrangin sekkelompok orang dari satu sisi ke sisi lain. sebenernya ud basi sie :D

berikut peraturannya :

1. perahu penyebrangan hanya muat 2 orang maksimum
2. Bapak tidak bisa bersama anak perempuan tanpa ada ibu
3. Ibu Tidak bisa bersama anak laki tanpa ada bapak
4. Penjahat tidak bisa bersama anggota keluarga manapun tanpa ada polisi
5. hanya polisi, Bapak dan Ibu yang bisa menjalankan perahu

mo tau cara solvenya

1. sebrangin penjahat dan sipir
2. sipir kembali bantu sebrangin 1 anak perempuan
3. sipir kembali beserta penjahat
4. ibu dan anak perempuan
5. ibu kembali kesebrang menjemput bapak
6. bapak kembali
7 sipir dan penjahat kesebrang
8. ibu kesebrang jemput bapak
9. bapak kesebrang jemput anak laki
10 . sipir kembali dengan penjahat
11 sipir jempu anak laki
12, kembali jemput penjahat
13 walla kelar

Previous Older Entries

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.